Garobe schuifwand op maat,kasten,klassiek, logo,Slaapkenner Theo Bot Zwaag

Moderne en klassieke schuifdeur-kasten

GAROBE schuifwandkasten functionaliteit in zijn mooiste vorm!

Kast Slizing Classique,deur model Cambridge in Jasmijn kleur_greep 3_Slaapkenner theo bot_zwaag

Kast GAROBE Classique, deur model Cambridge kleur: Jasmijn greep 3

GAROBE Classique, een schuifdeur kast met paneel- of glas deuren, op maat gemaakt in vele kleuren. De kast kan voorzien worden van romantische lampjes of koofverlichting.

Bij Slaapkenner Theo Bot kunt u vrijblijvend een computertekening laten maken van uw (inloop-) kast, afgestemd op uw smaak en budget.


Kast_slizing klassiek_classiek_deur_modellen_fronten kast_SLAAPKENNER THEO BOT

GAROBE Classique... chique

Het programma schuifdeuren is uitgebreid met een serie deuren met een klassieke uitstraling. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogelgelagerde soepele wielsysteem van GAROBE 
. U kunt een combinatie maken van een van de 9 modellen van GAROBE Classique, met een van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van GAROBE Classique worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.Om uw kast van GAROBE Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen. Alle handgrepen zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Omdat Slizing maatwerk biedt kunt u per deur aangeven of u links, rechts of aan beide zijden handgrepen wilt toepassen. Voor de onderrails heeft u de keuze uit de klassieke onderrails, een onderrails om in uw vloer in te frezen en de standaard GAROBE onderrails. Voor op de bovenkap biedt GAROBE Classique een decoratieve plint die uw kast een mooie finish geeft.
Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van GAROBE Classique combineren met de standaard GAROBE eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Slizing geeft u alle ruimte!

GAROBE Classique kunnen ook schuin afgewerkt worden.

De deuren  GAROBE Classique zijn nu uitgebreid met een schuine deur variant voor onder schuine daken.
Dit betekent dat de deur schuin is uitgevoerd, waarbij het model van de deur natuurlijk ook aan de schuine zijde netjes is afgewerkt. Als de deur open wordt gedaan, wordt hij geleid door de GAROBE schuine deurgeleider die aan het kastinterieur wordt bevestigd.

Inloop kast Slizing maat werk laden hoog kledinglift classic of modern greep bergruimte kleding slaapkenner theo bot zwaag hoorn kasten

Inloop kast GAROBE op maat gemaakt
Indeling: laden, kledinglift, manden, stropdashouder