auping better days better nights theo bot

Nieuw bed ? Nieuwe Auping  !auping Auronde 1500 forest green
Auping Auronde 1500, kleur: forest green

Auping Auronde een echte klassieker. Gemaakt van solide gelaagd beukenhout is de opbouw van Auronde tijdloos en bescheiden. U kunt zelf uw ideale instap-hoogte bepalen, want de Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes; 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm. Dit is de hoogte van het bed zonder matras. 
 Auping_Auronde_gelaagd_beukenhout_14_lagen_beuken_13_kleuren_lak_beits

De Auping Auronde is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. maar liefst 13 verschillende kleuren en 2 soorten afwerkingen. Kies voor matte lak of beits.  

Matte lak in de kleuren: pure white, deep black, warm grey, cool grey, ocean blue, clay en forest green.

Beits in de kleuren: stained white, natural beech, cherries beech, chestnut beech, wenge beech, black beech.

Bij Slaapkenner Theo Bot kunt U op eenvoudige wijze de matrassen opmaken met een deelbare Auronde! Koop U Auping producten bij Slaapkenner Theo Bot, dan worden de Auping produkten afgeleverd en gemonteerd door gecertificeerde monteurs.  
ONTWERPER van de Auronde FRANS DE LA HAYE "Mijn bed is mijn heiligdom"

  Auping Auronde 1000,1500,2000  poothoogte : 34,5 cm, 41,5, 48 cmAuping Auronde 1000,1500,2000  poothoogte: 34,5 cm, 41,5, 48 cm


Auping_auronde_1000_1500_2000_alpine_wit_achterwand

Auping Auronde 1500 kleur pure white

Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteit. Auping staat voor kwaliteit. Dus kies nu voor kwaliteit, kies voor Auping.


Auping Auronde 1500, kleur :wit Overtrek Chambray, kleur,coral

Auping Auronde 1500 kleur pure white

 
Auping auronde 1500 deelbaar bed comforthoogte 2000 stofzuigen bedopmakenkleur kastanje , ook bij 1000, 1500  allergie

Auping Auronde 2000 deelbaar

De Auping Auronde deelbaar kan aan het voeteneinde worden losgekoppeld, waarna de bedden uit elkaar kunnen worden gereden. Met een klik zitten ze ook weer aan elkaar. Dankzij speciale wielen aan de binnenkant van de poten rolt het bed soepel opzij. Dat maakt stofzuigen en opmaken een stuk eenvoudiger. U kunt de Auronde deelbaar gebruiken als tweepersoonsbed, maar met wat extra onderdelen maakt u er ook zo twee 1-persoonsbedden van. Handig bij het in- en uitstappen is de comfortabele poothoogte van 41,5 cm (Auping Auronde 1500) of 48 cm (Auping Auronde 2000). Ook met Auronde tafeltje op wielen met lectuurhouder.


Auping auronde wit,alpine wit, kies het bed en het matras die bij je past,te kort bed,tekort dekbed, te hard of te zacht matras,advies bij theo bot slapen,slaapkenner

Auping Auronde    Kleur: pure white, kies het bed en het matras die bij u past.

Te kort bed, te kort dekbed, te hard of te zacht matras ? Kom voor een slaap advies in de Auping Studio van  Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag.


Seniorenbed Auping Auronde 

De Auping Auronde ledikant is ook leverbaar in een 1-persoons senioren bed uitvoering. Dankzij de comfortabele in- en uitstaphoogte is het nooit meer een probleem om op te staan.


De kwaliteit van de senioren uitvoering is exact hetzelfde als alle andere Auronde bedden van Auping. Ook is het mogelijk om dit bed te combineren met alle elektrische  spiralen en Auping matrassen. Zo kunt u blijven genieten van het Auping slaapcomfort!

Auping auronde 3000 seniorenbed met voor en achterwand aanhaaktafel nachtkast met wielen vollak, beits kersen of hoogglans slaapkenner theo bot matras hoorn

Auping Auronde 3000 seniorenbed met voor en achterwand aanhaaktafel nachtkastje met wielen 
Kleur : kersen, leverbaar in alle Auping Auronde kleuren
1 persoons *comfort* ledikant 
Hoogte bedomranding zijkanten: 48 cm
Hoogte hoofd- en voeteneinde   : 62 cm 
Buitenmaten bed afmetingen    : breedte en lengte + 4 cm
Kleur: beits, vollak en hoogglans 

De Auronde 3000 is een eenpersoons bed met een verhoogd hoofd- en voeteneind. Aan de binnenkant van de poten kunnen zwenkwieltjes bevestigd worden. Deze wieltjes kunt u laten verdwijnen in de poot en indien u de wielen nodig heeft kunt u ze tevoorschijn toveren.  
De Auronde 3000 is leverbaar in de breedte maten 90 cm en 100 cm, lengtematen 200 cm en 210 cm 
Bodem AVS spiraal, vlak of elektrisch verstelbaar.


Auping Auronde : lees meer 


Terug naar de collectie

Merken bij Slaapkenner Theo Bot

Dealer slaapkamer hulsta,nolte,zondag,van houdt,lifetime,maxfurn,vroomshoop,carre,tempur,matras,bed,kast,commode,boone,theo bot,zwaag,hoorn,n-h

U vindt SLAAPKENNER THEO BOT in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland