Het slaapkenner netwerk

Tempur schotelbodem,bed,matras,kussen,drukverlagend,slaapkenner theo bot,boxspring,kussens,breeze,original,cloud,sensation,premium sellerTempur actie tweede matras 50 procent korting, vraag voorwaarden.

Tempur actie

Bij aankoop van twee Tempur artikelen ontvangt u 50% korting op het tweede artikel. Een aantal producten zijn uitgesloten van de actie.

Vraag naar de voorwaarden.

Kom naar de winkel tijdens de Tempur actie en laat u deskundig adviseren.

Tempur matrasen

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van uw lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Original, Sensation en Cloud. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

TEMPURĀ® Actie bij Slaapkenner Theo Bot is geldig t/m 31 januari 2022

Kom proefliggen bij

Slaapkenner Theo Bot

Dorpsstraat 162

1689 GG Zwaag

0229 23 72 28

info@theobot.nl


TEMPUR schotelbodem


Tempur Flex 500 schotelbodem vlak 500, soft,medium,stevig 80,90 x 200,210 cm

TEMPUR  schotelbodem vlak 500, instellen : soft,medium,stevig 
Maat : 80 x 200, 80 x 210, 90 x 200, 90 x 210 cm.

De TEMPUR Flex 500 vlak is de niet verstelbare bedbodem die speciaal ontwikkeld is voor een TEMPUR matras. De bodem bestaat uit innovatieve schotels die gemakkelijk gedraaid kunnen worden om de ondersteuning van de bedbodem aan te passen. De TEMPUR schotelbodem kan in elk bed gelegd worden of op poten gezet worden. 

Tempur pootset zwart,beuken,chroom,design silver,verstevigingspoot,verbinding set

TEMPUR  pootset : zwart, beuken, chroom, design silver, verstevigingspoot,verbinding set


Er zijn diverse TEMPUR accessoires beschikbaar zoals massage set, designpoten en matrasbeugels. Ook kunnen we voor u de TEMPUR Flex 500, 2000,3000,4000 schotelbodem in de TEMPUR Flex Design bedomranding met hoofdbord te plaatsen.

Tempur Premium Flex 2000 schotelbodem elektrisch verstelbaar,schouderzone


TEMPUR  Premium Flex 2000 schotelbodem elektrisch verstelbaar, soepele schouderzone

De TEMPUR Premium Flex 2000 bedbodem wordt standaard met een draadloze radiografische afstandsbediening geleverd. De afstandsbediening is bij de prijs inbegrepenTempur Premium Flex 3000 schotelbodem elektrisch verstelbaar,compacte motor,rug,been motor


TEMPUR  Premium Flex 3000 schotelbodem elektrisch verstelbaar,compacte motor

De TEMPUR Premium Flex 3000 bedbodem heeft uiterst stille motoren en is verstelbaar in de rug- en beenzone. Door de onzichtbare aandrijftechniek, het mechanisme is ingebouwd in de TEMPUR bedbodem, is er meer vrije ruimte onder bed. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Synchronisatiekabel (voor gelijktijdige bediening van de tweepersoonsbedbodem) en TEMPUR massage set inclusief draadloze afstandsbediening zijn optioneel.


Tempur Premium Flex 4000 schotelbodem verstelbare bedbodem, vier motoren nek-, rug-, been- en voetzone


TEMPUR  Premium Flex 4000 schotelbodem verstelbare bedbodem, vier motoren nek-, rug-, been- en voetzone.

 De TEMPUR Premium Flex 4000 verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, been- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De TEMPUR Premium Flex 4000  bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en verlichting onder de bodem. Optie: synchroon kabel, massage set.
Tempur matras proefliggen, experience cabine,original,sensation,cloud matras, schotelbodem,massage, relaxbed

TEMPUR Experience cabine

Kom bij Slaapkenner Theo Bot proefliggen op de druk verlagende TEMPUR matrassen en maak een keus uit de TEMPUR Original, Sensation, Cloud of Hybrid kwaliteit. Kies een TEMPUR bedbodem met of zonder massage. Ook een comfortabele en Ergonomische TEMPUR hoofdkussen verbeterd de nachtrust.

Tot ziens op de Dorpsstraat 162 in Zwaag ( gemeente Hoorn).
Tempur Premium Reseller bed,matras, kussen,comfort,advies,persoonlijk advies, slaapcomfort met de juiste ondersteuning theo bot


winkelwagen TEMPUR bestellen, bed,overtrekerlan,dekbed,kussen,tempur,auping,optisleep,van Dyck,theo bot slapen,zwaag,nedd

Bij Slaapkenner Theo Bot  Premium Reseller vindt u alle TEMPUR PRODUCTEN

Ook kunt u bij Slaapkenner Theo Bot u TEMPUR product bestellen: info@theobot.nl 


TEMPUR matrassen:
Original matrascollectie
Cloud matrascollectie
Sensation matrascollectie

Hybrid Matrascollectie
 
TEMPUR bedbodems :  Premium Flex bedbodems
Schotelbodems :Tempur Flex 500,
 Tempur Flex 2000,Tempur Flex 3000 en Tempur Flex 4000

TEMPUR bedden:

Micro-Tech

Relax bed

North boxspring

Zero G 400 bedbodem / slaapsysteem


TEMPUR boxsprings design
Micro-Tech boxspring
Micro-Tech hoofdborden, potenset

TEMPUR  hoofdkussens:

Ergonomische kussens

Comfort kussens


TEMPUR  comfortproducten:

Dekbedden, hoeslakens, kussenslopen

Extra comfort in huis

Comfortabel reizen: fiets-zadeldekje, auto lendekussen, reiskussen, reisset bestaat uit een trolley met een topdekmatras en kussen