Spiraalbodems

Misschien wel de meest bekende bedbodem.Auping Original spiralen antraciet op poten met hoofdbord stof burago zwart slaapkenner theo bot

AUPING Original: de kracht van de perfecte basis

De Original bestaat uit een helder vormgegeven en krachtig frame met optisch slanke poten met zachte rondingen. Indien gewenst kan de Original uitgevoerd worden met een gestoffeerd hoofdbord waardoor het bed helemaal compleet is.

Door gebruik te maken van duurzame materialen zoals aluminium, staal en stof staat dit bed gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier.


Auping Original verstelbaar spiralen antraciet op poten met hoofdbord twee motor rug voet slaapkenner theo bot

AUPING  Original elektrisch verstelbare spiralen op pootset met hoofdbord 


 

Een netwerk van individueel in elkaar gedraaide spiralen, die in een stalen frame gespannen zijn. Het meest voorkomend is de dwars-gespannen spiraal. Er ontstaat een lengte en breedte werking. Door de open structuur geniet deze bodem optimale ventilatie waardoor vooral de warme slapers genieten van een koele nachtrust. Er zijn ook onderschuif-bedden en vouwbedden van Avek bij Slaapkenner Theo Bot.


Auping_AVS spiraal op poten_hoofdbord_stof_electrisch verstelbaar_matras cresto_best getest

Auping bed: Spiraalbodems met Auping matrassen en hoofdbord Dublin, een comfortabel bed!
Het bed kan op twee hoogtes geleverd worden: 25 of 32 cm hoog (verhogingsset 7 cm).


deelbaar bed auping spiralen auronde
 
Een deelbaar Auping bed, onzichtbare wielen, ideaal voor het opmaken en stofzuigen van de slaapkamer. Auping heeft de Auronde Deelbaar voorzien van speciale wielen die aan de binnenkant van de poten zijn bevestigd, onzichtbaar dus. Op die manier geeft het bed de indruk van een normale tweepersoons Auronde bed. De in- en uitstaphoogte is comfortabel, dankzij de verschillende poothoogtes. De Auronde deelbaar bestaat in de kleuren naturel, alpine wit en kersen. Het bed is 180 of 200 cm breed en 200, 210 of 220 cm lang. Voor de bedbodem en matras kan gekozen worden uit de AVS (Actieve Ventilatie en Support) spiraalbodems en matrassen met de best ventilerende eigenschappen.

AUPING  Essential bed met pootverhoging comfort-bed 61 cm met AVS SPIRAAL

Logeerbed _Avek _Twin_dubbel bed_onderschuifbed_slaapkenner theo bot_zwaag_Hoorn

Logeerbed Avek Twin dubbel spiraal-bed, buisframe. Het onderschuifbed kunt u naast het bed plaatsen, zodat u twee logeerbedden op hoogte heeft. 

Bedmaat  80 of 90 x 200 en 80 of 90 x 210 

Kleur: wit/aluminum


Lees meer over OPTISLEEP BEDBODEMS


  • Bedbodems
  • Spiraalbodem
  • Lattenbodem