Tempur logo_bed_matras_kussen_comfortproducten
Kies het perfecte bed TEMPUR voor uw slaapkamer


TEMPUR showroomopruiming matrassen Cloud, Sensation,Original,Hybrid : 90 x 200 cm. 50 % korting !
OP=OP

TEMPUR  heeft bedden voor een goede nachtrust en deze bedden hebben ook een mooie uitstraling! Een strak design bed of romantische bed, ja in iedere slaapkamer past een TEMPUR slaapsysteem.

TEMPUR ZERO G 400

Ontdek gewichtloos comfort met slechts één druk op de knop!


TEMPUR Zero G met model comfortabele lighouding met massage , tv kijken, en achteruit zitten naast nachtkastje ,  pull back systeem. 470 slapen ontspanning.

Met slechts één druk op de knop neem het TEMPUR Zero G bedsysteem in één beweging de ultieme positie aan voor een compleet gevoel van gewichtloosheid.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Voor optimale ontspanning is ook een massage-functie inbegrepen!

Ontdek TEMPUR ZERO G en wordt uitgerust wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.
Tempur bodem Zero G 330,elektrisch verstelbaar,massage,poot Square hout 18 cm

TEMPUR bodem Zero G 330,poot Square hout 18 cm,elektrisch verstelbaar bed met massage


TEMPUR heeft een verrassende collectie van bedbodems, bed-ombouwen en complete slaapsystemen om uw slaapkamer mee aan te kleden. Kies tussen verschillende stijlen en kleuren zodat uw bed perfect in uw slaapkamerinterieur past en personaliseer uw bed met de te verkrijgen bed-accessoires.